Bij Jaimymode.nl heb je het recht om na ontvangst van je bestelling het artikel binnen 14 dagen te ruilen of retourneren. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat bestellingen de volgende (werk)dag worden bezorgd.

Artikelen retourneren/ruilen
In je persoonlijke account kan je jouw retour aanmelden. Het proces is eenvoudig en bestaat uit 6 stappen:
Inloggen: Log in op jaimymode.nl Je bent u op het account dashboard.
Order: Open de te retourneren order.
Retourneren: Druk op de knop “artikelen retourneren”.
Artikelen: Selecteer de artikelen die je wil retourneren.
Reden: Vul de reden van je retour in en geef de retour actie aan.
Verzenden: Druk op verstuur en stuur de retour met pakbon op naar het volgende adres:
Jaimy Mode & Accessoires
Kuipersweg 35
3449 JA WOERDEN

Als je nog geen account hebt maak deze dan aan met het e-mail adres waar je de bestelling mee hebt geplaatst.

Wanneer wij je retour in goede orde hebben ontvangen verwerken wij je retour binnen 7 tot uiterlijk 14 dagen. De terugbetaling vindt uiteraard alleen plaats op het rekeningnummer/creditcardnummer waarmee de originele betaling gedaan is. Je ontvangt het aankoopbedrag retour op je rekening. 

Verzendkosten en levertijd
Voor het verzenden van artikelen brengen wij € 5,95 in rekening. Voor bestellingen uit België brengen wij € 6,95 in rekening. Indien je een bestelling boven de € 75,- plaatst brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wanneer één of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de €75 uit, dan worden alsnog de verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel. De aflevertijd verschilt per land. Jaimy Mode & Accessoires streeft ernaar om elke order zo spoedig mogelijk te leveren. Binnen Nederland streven wij ernaar jouw bestelling de volgende werkdag te leveren mits deze voor 20.30 uur besteld is en geen nalevering betreft. Buiten Nederland is dit binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.

Ruilen
Het is mogelijk je artikel te ruilen voor een maat groter of kleiner. Bij ruiling van een artikel neemt Jaimy Mode & Accessoires éénmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. Het is helaas niet mogelijk om items van de Jaimy Collectie te ruilen.

Ruil & Retour voorwaarden

- LET OP: Sale artikelen met een korting van 50% of meer kunnen niet geretourneerd worden
- Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling
- Het artikel dient in de dezelfde condities geretourneerd te worden zoals wij deze hebben toegestuurd. (originele verpakking, geen beschadigingen)
- Het artikel dient compleet te zijn; te voorzien van de originele kaartjes en labels.
- Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.
- De kleding is niet gedragen en/of gewassen
- Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
- Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Jaimy Mode & Accessoires raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen. Bewaar de Track & Trace code van je retourzending tot deze is verwerkt.
- Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
- Indien niet aan onze retour voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Ruilen of retourneren in onze boutiques is niet mogelijk. Retouren kunnen uitsluitend geretourneerd naar ons hoofdkantoor van de webshop. Kuipersweg 35 in Woerden. Dit kan uitsluitend per post.

Klacht?

Heb je een klacht over een artikel? Laat het ons weten! Via klantenservice@jaimymode.nl kun je jouw klacht omschrijven. Vermeld hierbij graag de aankoopdatum en om welk artikel het gaat. We zullen je klacht binnen 48 uur in behandeling nemen.